JO13 Toernooi – Zondagochtend 18 Juni

Op zondagochtend 18 juni wordt het toernooi voor JO13 teams gehouden. Er wordt 11 tegen 11 gespeeld op een heel veld. De speeltijd is 18 minuten per wedstrijd. Er zitten slechts 2 minuten tussen iedere wedstrijd. Het team dat de meeste punten haalt is winnaar van de poule. Als teams gelijk eindigen dan telt het doelsaldo. Als dat ook gelijk is dan is het team met de meeste doelpunten winnaar.

Scheidsrechters zijn aanwezig. De deelnemende teams dienen zelf voor een grensrechter te zorgen.

Penaltyschieten

Daarnaast is er het penaltyschieten. Iedere speler van het team neemt een penalty. Neem zo lang strafschoppen totdat er één strafschopnemer in je team over is. Hij of zij is de winnaar en gaat naar de finale. Daar komen alle winnaars van ieder team samen en zij nemen het tegen elkaar op. De winnaar wint de penaltybokaal.

De voorronden van het penaltyschieten vinden plaats in de hoek achter veld 3 en de finale op het hoofdveld voor het clubhuis.

Poule indeling en programma

Aanmelden kan vanaf 8:30 uur en we starten om 9.00 uur met de wedstrijden. Om circa 12:30 uur start de finale van het penaltyschieten. Daarna is de prijsuitreiking.