MO11 / MO13 / MO15 Toernooi – Zondagmiddag 5 Juni

Op zondagmiddag 5 juni nemen 5 MO11, 6 MO13 en 5 MO15 teams deel aan de eerste editie van het meidentoernooi van het John Jochems Toernooi.

Bij de MO11 wordt er 8 tegen 8 gespeeld op 1/2 veld.

Bij de MO13 en MO15 wordt er 11 tegen 11 gespeeld op een heel veld.

De wedstrijden staan onder leiding van een scheidsrechter. De deelnemende teams dienen zelf voor een grensrechter te zorgen.

De speeltijd is ongeveer 18 minuten per wedstrijd. Er zitten 2 minuten tussen iedere wedstrijd. Het team dat de meeste punten haalt is winnaar van de poule. Als teams gelijk eindigen dan telt het doelsaldo. Als dat ook gelijk is dan is het team met de meeste doelpunten winnaar.

Penaltyschieten

Daarnaast is er het penaltyschieten. Iedere speelster van het team neemt een penalty. Neem zo lang strafschoppen totdat er één speelster in je team over is. Zij is de winnaar en gaat naar de finale. Daar komen de winnaressen van ieder team van deze middag samen en zij nemen het tegen elkaar op. De winnares wint de penaltybokaal. De voorronden van het penaltyschieten vinden plaats achter veld 3 en 4 op het kleine veldje en de finale op het hoofdveld voor het clubhuis.

Poule indeling

Aanmelden kan vanaf 13:00 uur en we starten om 14:00 uur met de wedstrijden. Om circa 18.30 uur start de finale van het penaltyschieten. Daarna is de prijsuitreiking.