JO11 / JO12 Toernooi – Zaterdagmiddag 17 Juni

Op zaterdagmiddag 17 juni nemen 15 JO11 en 15 JO12 teams deel aan het John Jochems Toernooi.

In beide leeftijdsklassen wordt er 8 tegen 8 gespeeld op 1/2 veld. Deze wedstrijden staan onder leiding van een scheidsrechter. Het ’thuis spelende’  team in het schema in veranwoordelijk voor het leveren van de scheidsrechter voor de wedstrijd.

Er zijn veldcoördinatoren op het veld aanwezig die de wedstrijdbriefjes uitdelen en na de wedstrijd weer ophalen. Ook voor vragen kunt u bij hen terecht (en natuurlijk bij de wedstrijdtafel).

De speeltijd is ongeveer 18 minuten per wedstrijd. Er zitten 2 minuten tussen iedere wedstrijd. Het team dat de meeste punten haalt is winnaar van de poule. Als teams gelijk eindigen dan telt het doelsaldo. Als dat ook gelijk is dan is het team met de meeste doelpunten winnaar.

Alle teams winnen een beker.

Penaltyschieten

Daarnaast is er het penaltyschieten. Iedere speler van het team neemt een penalty.Neem zo lang strafschoppen totdat er één strafschopnemer in je team over is. Hij of zij is de winnaar en gaat naar de finale. Daar komen alle winnaars van ieder team van deze middag samen en zij nemen het tegen elkaar op. De winnaar wint de penaltybokaal. De voorronden van het penaltyschieten vinden plaats achter veld 6 op het kleine veldje en de finale op het hoofdveld voor het clubhuis.

Poule indeling

Aanmelden kan vanaf 13:00 uur en we starten om 14:00 uur met de wedstrijden. Om circa 17.30 uur start de finale van het penaltyschieten. Daarna is de prijsuitreiking. Alle teams krijgen een prijs.

Vanwege een afmelding is het programma bij de JO12 onder voorbehoud. Er kan nog worden geschoven, ook in de poule indeling.